Doktoraturat

Nov
09

Disertacion i ENTELA BASHA – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “ECURIA NATYRORE E DEFICITEVE NEUROLOGJIKE POST TRAUMATIKE, VLERESIMI KLINIK, IMAZHERIK DHE PROBABEL ELEKTROENCEFALOGRAFIK NE VARESI TE LLOJIT TE TRAUMES, LOKALIZIMIT DHE MADHESISE SE LEZIONEVE CEREBRALE SI DHE PROGNOZA E PACIENTEVE SIPAS TREGUESVE TE MESIPERM”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ” Specialiteti: […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Oct
30

Disertacion i ELDA SKENDERI – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “TË DHËNA EPIDEMIOLOGJIKE DHE KLINIKOLABORATORIKE TË MONONUKLEOZËS INFEKTIVE NË MOSHËN FËMINORE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ” Udhëheqës shkencor:                                              […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Oct
29

Disertacion i SIHANA AHMETI LIKA – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “PËRDORIMI RACIONAL I HEPARINËS ME PESHË MOLEKULARE TË ULËT GJATË SHTATZËNISË”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ” Specialiteti: SHKENCA FARMACEUTIKE Udhëheqës shkencor:                                        […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Oct
29

Disertacion i MERITA DAUTI – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “LEGJISLACIONI FARMACEUTIK NË MAQEDONI, KRAHASIMI ME ATË TË VENDEVE TË BE, VENDEVE FQINJE ME NE, PROBLEMATIKAT QË HASEN NË ZBATIMIN E TIJ”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ” Specialiteti: SHKENCA FARMACEUTIKE Udhëheqës shkencor:                  […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 2 of 6812345...102030...Last »