Pozicione Vakante

Mar
02

NJOFTIM PËR VEND VAKANT: PERSONEL NDIHMËS AKADEMIK ME KARAKTER AKADEMIK (LABORANTE MËSIMORE), NË SHËRBIMIN E IMAZHERISË DHE MJEKËSISË NUKLEARE, NË DEPARTAMENTIN E SEMIOLOGJISË IMAZHERIKE DHE KLINIKE, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË.

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, PERSONEL NDIHMËS AKADEMIK ME KARAKTER AKADEMIK (LABORANTE MËSIMORE), NË SHËRBIMIN E IMAZHERISË DHE MJEKËSISË NUKLEARE, NË DEPARTAMENTIN E SEMIOLOGJISË IMAZHERIKE DHE KLINIKE, NË […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Feb
24

NJOFTIM PËR VEND VAKANT: “SPECIALIST PËR KARRIERËN DHE MARRËDHËNIEVE ME STUDENTËT”, PRANË FAKULTETIT TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, “Specialist për karrierën dhe marrëdhënieve me studentët”, pranë Fakultetit të Shkencave Mjekësore Teknike, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë. Kandidatët konkurrentë për vendin vakant […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Feb
03

NJOFTIM PËR VEND VAKANT: PERSONEL NDIHMËS AKADEMIK ME KARAKTER ADMINISTRATIV, “SPECIALIST I ARKIVËS”, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË DENTARE, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, personel ndihmës akademik me karakter administrativ, “Specialist i Arkivës” në Fakultetin e Mjekësisë Dentare, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë, Kriteret:  Kandidatët për pozicionin […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Feb
03

NJOFTIM PËR VEND VAKANT: PERSONEL AKADEMIK NË DEPARTAMENTIN E SËMUNDJEVE TË ZEMRËS DHE ENËVE TË GJAKUT, SHËRBIMI I KARDIOLOGJISË NR.2, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, Personel Akademik, në Departamentin e Sëmundjeve të Zemrës dhe Enëve të Gjakut, Shërbimi i Kardiologjisë Nr.2, në Fakultetin e Mjekësisë, Kandidatët konkurrentë për […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Page 2 of 2212345...1020...Last »