Doktoraturat

Sep
16

Disertacion i Leonard MOLLA – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “ LUMBAGO- KORRELACIONE KLINIKE DHE IMAZHERIKE “  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Sep
16

Disertacion i Andia MEKSI – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “ PËRKUJDESJE INFERMIERORE E PACIENTËVE ME SËMUNDJE TERMINALE: ASPEKTE PSIKOLOGJIKE DHE DEONTOLOGJIKE TË MARRЁDHËNIES INFERMIER-PACIENT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Sep
16

Disertacion i SAIMIRA KAZAZI – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “ SËMUNDSHMËRIA KRONIKE NË KOMUNËN NDROQ”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                                         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Sep
15

Disertacion i Donalda LAҪEJ – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “ Studimi i funksionit të gjendrës tiroide dhe patologjitë që lidhen me të”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 28 of 141« First...1020...2627282930...405060...Last »