Doktoraturat

Aug
25

Disertacion i Indrit Temali – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “VLERA E TREGUESVE USHTRIMORË TË PRESIONIT TË GJAKUT PËR DIAGNOZIMIN E SËMUNDJES ARTERIORE KORONARE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Aug
25

Disertacion i Ermela Çelaj – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “DIAGNOZA E HERSHME E INFEKSIONEVE BAKTERIALE NË TERAPINË INTENSIVE PEDIATRIKE DHE NDJEKJA NË DINAMIKË E TYRE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
05

Disertacion i Ilir Smailaj – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “MJEKIMI I ÇRREGULLIMIT ZHVILLIMOR TË KËRDHOKULLAVE NË 6 MUJORIN E PARË TË JETËS ME KONTROLL NË ECHOSONOGRAFI”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
05

Disertacion i Miranda Hajdini – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “SHËNDETI I GRUAS NË MOSHËN E MENOPAUZËS NË TIRANË ASPEKTE EPIDEMIOLOGJIKE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                                   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 29 of 141« First...1020...2728293031...405060...Last »