Doktoraturat

Apr
27

Disertacion i Antigona Kabashi – Sadikaj – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE         TEMA: “INCIDENCA E TUMOREVE TË TRURIT ME REZONANCË MAGNETIKE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                                     […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
27

Disertacion i FADIL SHERIFI – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE         TEMA: “EVOLUIMI JO INVAZIV I VARIACIONEVE ANATOMIKE TË RRUGËVE BILIARE EKSTRAHEPATIKE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                                 […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
27

Disertacion i Aida LAKO – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE         TEMA: “PARALIZAT, HEMIPLEGJITE, RIAFTESIMI DHE RAHABILITIMI I TYRE. NE NJE PERIUDHE KOHORE 2009-2019 NE QSUT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
14

Disertacion i Esmeralda Meta – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “ASPEKTE EPIDEMIOLOGJIKE, KLINIKE, DIAGNOSTIKE, TERAPEUTIKE DHE PARANDALUESE TE ZOSTERIT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 32 of 141« First...1020...3031323334...405060...Last »