Doktoraturat

May
05

Disertacion i Imri VISHI – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “KONSIDERATA MBI LLOJIN E TRAJTIMIT KIRURGJIKAL TEK KARCINOMË E LUKTHIT NË PROGNOZËN E MBIJETESËS DHE SHËRIMIT TË PACIENTEVE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR I SHKENCAVE NË KIRURGJI”                             […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
27

Disertacion i Migena QATO – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “SËMUNDJET MIKROBIKE FEBRILE DHE SINDROMI FEBRIL MIMETIKO- INFEKTIV NË EPOKËN E GLOBALIZMIT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                                 […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
27

Disertacion i Faton KRASNIQI – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE         TEMA: “APLIKIMI I CPAP-IT TË HERSHËM DHE ADMINISTRIMI I SURFAKTANTIT NË TRAJTIMIN E SINDROMIT TË DISTRESIT RESPIRATOR”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                     […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Apr
27

Disertacion i Musa Oruqi – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKSORE TEKNIKE         TEMA: “MOSHA, MADHËSIA DHE ROLI I PSA TEK HOPERTROFIA E PROSTATËS”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR”                                                 […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 31 of 141« First...1020...2930313233...405060...Last »