Mundesi Punesimi

May
17

NJOFTIM PËR 1 (NJË) VEND NË SEKTORIN E SHËRBIMEVE JURIDIKE “SPECIALIST” ME KONTRATË ME AFAT TË PACAKTUAR NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË.

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në Statutin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, në propozimin e Drejtorit Juridik me Nr. 92 prot., datë 14.01.2021, si edhe në Urdhërin e Rektorit Nr. 43, datë 10.05.2021 shpall konkursin për pozicionin e […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
May
06

NJOFTIM PËR 1 (NJË) VEND NË POZICIONIN E PUNËS, PERSONEL NDIHMËS AKADEMIK ME KARAKTER ADMINISTRATIV “LABORANT”

Mbështetur në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në Statutin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, si edhe në Urdhërin Nr. 37, datë 27.04,2021 “Për miratimin e kritereve për personel ndihmës akademik me karakter administrativ në Fakultetin e Mjekësisë Dentare Tiranë”, UMT-së, […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Apr
26

NJOFTIM PËR “SPECIALIST” NË SEKTORIN E STANDARDEVE TË CILËSISË DHE STATISTIKAVE NË REKTORATIN E UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË.

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në nenin 78 të Statutit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, si dhe në Urdhrin e Rektorit nr.36, datë 21.04.2021 “Për miratimin e kritereve për personel ndihmës akademik me karakter administrativ në Rektoratin e Universitetit […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Apr
26

NJOFTIM PËR PËRGJEGJËS NË SEKTORIN E PROJEKTEVE DHE ZHVILLIMIT PROFESIONAL NË REKTORATIN E UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË.

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në nenin 78 të Statutit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, si dhe në Urdhrin e Rektorit nr. 35, datë 21.04.2021 “Për miratimin e kritereve për personel ndihmës akademik me karakter administrativ në Rektoratin e […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Page 4 of 46« First...23456...102030...Last »