Doktoraturat

May
20

Disertacion i Mimoza Berbatovci-Ukimeraj – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “APLIKIMI I ERITROPOETINËS ΑLFA DHE ΒETA,PËRPARESITË E TYRE NE PËRQENDRIMIN E HEMOGLOBINËS TE TË SËMURËT ME PAMJAFTUESHMËRI KRONIKE TË VESHKAVE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                 […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
May
20

Disertacion i Valdrina FETAI – FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE         TEMA: “MENAXHIMI EKONOMIK NË SHËNDETËSI”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
May
19

Disertacion i TEUTA HAVERI – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “TRAJTIMI I KERATOKONUSIT ME PROCEDUREN E CROSSLINKING”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR I SHKENCAVE NË OFTALMOLOGJI ”                                                   […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
May
19

Disertacion i ROBERT RADO – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “EPIDEMIOLOGJIA E EPILEPSISË NË RRETHIN E KORÇËS”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 52 of 141« First...102030...5051525354...607080...Last »