Doktoraturat

Jun
16

Disertacion i TATJANA ZIU – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “REZUTATET E HERSHME DHE TË VONSHME TË OPERACIONEVE TË KATARAKTËS ME ANË TË FAKOEMULSIFIKIMIT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                             […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
04

Disertacion i ERNALD ZEQJA – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “EFEKTET AFAT-SHKURTRA DHE AFAT-GJATA TË HISTEREKTOMIVE TOTALE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
04

Disertacion i NADON QAFA – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “Vlerësimi i trajtimit të kombinuar të edemës makulare diabetike kundrejt trajtimit klasik”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                 […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
May
20

Disertacion i ARDIANA SINANI – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “Studim epidemiologjik dhe klinik I vitiligos ne rrethin e Tiranes”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                     […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 51 of 141« First...102030...4950515253...607080...Last »