Njoftime

Oct
02

KRITERET, KUOTAT DHE PROCEDURAT E PRANIMIT DHE REGJISTRIMIT SË KANDIDATËVE QË APLIKOJNË PËR TRANSFERIMIT TË STUDIMEVE DHE PËR PROGRAMET E DYTA STUDIMI, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon kandidatët e interesuar mbi procedurën e transferimit të studimeve në programet e ciklit të parë të studimeve me kohë të plotë dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, si dhe mbi procedurën e programeve të dyta të studimit në vitin akademik 2014-2015, si më poshtë: Udhëzimit […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
01

PRANIMET DHE REGJISTRIMET PËR STUDENTËT FITUES NGA TROJET SHQIPTARE, NË CIKLIN E PARË DHE TË DYTË TË INTEGRUAR TË STUDIMEVE, ME KOHË TË PLOTË, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015

  Universiteti i Mjekësisë Tiranë informon studentët nga Trojet Shqiptare mbi listën e kandidatëve shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja të shpallur nga Ministria e Arsimit dhe Sportit mbi fituesit në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë si dhe në programet e integruara të ciklit të dytë në Universitetin e Mjekësisë […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Oct
01

PRANIMET DHE REGJISTRIMET PËR STUDENTËT FITUES TË MATURËS SHTETËRORE, RAUNDI I I, FAZA II, NË CIKLIN E PARË DHE TË DYTË TË INTEGRUAR TË STUDIMEVE, ME KOHË TË PLOTË, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015

Në vijim të procedurës së pranimit dhe të regjistrimit në ciklin e parë dhe të dytë të integruar të studimeve, me kohë të plotë, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë për vitin akademik 2014-2015, informojmë kandidatët mbi listat e fituesve në Raundin 1, Faza II: Lista e fituesve në UMT Raundi i I, FAZA II  Pikët e Fituesit të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Sep
29

Mundësinë pjesëmarrje në konferencën e dytë “Oxford University National Major Trauma and Pre-Hospital Emergency Medicine”

  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët mbi mundësinë e pjesëmarrjes në konferencën e dytë “Oxford University National Major Trauma and Pre-Hospital Emergency Medicine” që organizohet nga Shoqata studentore “Oxford University National Major Trauma and Pre-Hospital Emergency Medicine Society” e Universitetit të Oksfordit, në Angli, në datat 14-15 nëntor 2014. Konferenca i drejtohet studentëve të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 68 of 76« First...102030...6667686970...Last »