Njoftime

Oct
01

PRANIMET DHE REGJISTRIMET PËR STUDENTËT FITUES TË MATURËS SHTETËRORE, RAUNDI I I, FAZA II, NË CIKLIN E PARË DHE TË DYTË TË INTEGRUAR TË STUDIMEVE, ME KOHË TË PLOTË, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR VITIN AKADEMIK 2014-2015

Në vijim të procedurës së pranimit dhe të regjistrimit në ciklin e parë dhe të dytë të integruar të studimeve, me kohë të plotë, në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë për vitin akademik 2014-2015, informojmë kandidatët mbi listat e fituesve në Raundin 1, Faza II: Lista e fituesve në UMT Raundi i I, FAZA II  Pikët e Fituesit të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Sep
29

Mundësinë pjesëmarrje në konferencën e dytë “Oxford University National Major Trauma and Pre-Hospital Emergency Medicine”

  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët mbi mundësinë e pjesëmarrjes në konferencën e dytë “Oxford University National Major Trauma and Pre-Hospital Emergency Medicine” që organizohet nga Shoqata studentore “Oxford University National Major Trauma and Pre-Hospital Emergency Medicine Society” e Universitetit të Oksfordit, në Angli, në datat 14-15 nëntor 2014. Konferenca i drejtohet studentëve të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Sep
17

PROCEDURAT E PRANIMIT DHE REGJISTRIMIT NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR STUDENTËT FITUES TË MATURËS SHTETËRORE NË VITIN AKADEMIK 2014-2015

    Në bazë të Udhëzim Nr. 30, datë 11.08.2014, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për procedurat e pranimit dhe të regjistrimit në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë, në programet e studimeve jouniversitare profesionale dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, në institucionet publike të arsimit të lartë, për vitin akademik […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Sep
17

PROCEDURAT E PRANIMIT DHE REGJISTRIMIT NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR SHTETASIT E HUAJ NË VITIN AKADEMIK 2014-2015

    Në bazë të Udhëzimit Nr. 29, datë 10.09.2014, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për procedurat e pranimit në ciklin e parë, për shtetasit e huaj që kërkojnë të studiojnë në institucionet publike të arsimit të lartë, në vitin akademik 2014 – 2015”, informojmë shtetasit e huaj që kërkojnë të studiojnë në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë se procedura e aplikimit kryhet në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 67 of 75« First...102030...6566676869...Last »