Doktoraturat

Jun
30

Disertacion i ERINA HILAJ – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “STUDIM FARMAKOEKONOMIK I TRAJTIMIT TË KANCERIT TË GJIRIT ME TERAPI ADJUVANTE SIPAS REGJIMEVE CAF DHE ACT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
30

Disertacion i ELIVERTA ZERA – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “EPIDEMIOLOGJIA E INFARKTIT AKUT TE MIOKARDIT NE BARKUN DURRES”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                     […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
28

Disertacion i ROZAFA DRAGUSHA – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE         TEMA: “DENTISTRIA ESTETIKE – FASETAT E PORCELANIT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                                         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jun
24

Disertacion i Rovena Daja – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË         TEMA: “PREVALENCA E PËRVOJAVE NEGATIVE GJATË FËMIJËRISË DHE SJELLJET E RREZIKSHME SHËNDETËSORE TEK ADULTËT SHQIPTARË”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                           […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 49 of 141« First...102030...4748495051...607080...Last »