Doktoraturat

Jul
29

Disertacion i ODETA HOXHAJ – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “INCIDENCA DHE PREVALENCA E HEMORRAGJIVE UTERINE FUNKSIONALE NË PERIUDHËN E AKTIVITETIT GENITAL”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                               […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
26

Disertacion i Denisa BAJRAKTARI – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “PERCAKTIMI I INCIDENCES SE PATOLOGJIVE BENINJE TË QAFËS SË MITRËS. DIAGNOZA DHE TRAJTIMI”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                             […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
26

Disertacion i ELTON ABAZ CEKAJ – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “Vlera e ekografisë me color doppler evazave renale në hipertension dhe nefropati krahasuar me angio CT”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                       […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Jul
01

Disertacion i Gentiana Koroveshi ( Gora) – FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË          TEMA: “MIRËQËNIA E NEONATIT TË LINDUR NGA SHTATZANI TË KOMPLIKUAR ME RUPTURË TË PARAKOHSHME TË MEMBRANAVE”  Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “DOKTOR ”                                         […]

By admin | Doktoraturat
DETAIL
Page 48 of 141« First...102030...4647484950...607080...Last »